Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker Rail si-a extins serviciile de transport catre Turcia

Luna trecuta, DB Schenker Rail si-a extins serviciile de transport catre Turcia, o piata in crestere, si acum ofera noi conexiuni intre Cologne, Germania si Cerkezköy din Turcia.
Conexiunea de tren va incepe cu o cursa pe saptamana si planuieste sa creasca la trei pana la sfarsitul anului, daca vr exista cereri. Trenurile, care sunt echipate cu vagoane pentru transportul semitrailerelor, fac 5-6 zile pe calatorie. Noua conexiune de transport a fost facuta pentru expeditorul turc Ulusoy Logistics, care si-a transferat transporturile de pe feriboturi si camioane pe tren.
 

"Noua conexiune pe cale ferata este prima capabila sa transporte semiremorci direct la destinatia din Turcia, la 40 km de Istambul. Pana acum, aceasta procedura a fost posibila numai pentru containerele transportate pe cale ferata“, a spus Andreas Schulz, directorul departamentului de transport intermodal de la DB Schenker Rail.
serviciile de transport sunt asigurate de filialele DB Schenker Rail din Germania, Ungaria, Romania si Bulgaria. In Austria, compania are un parteneriat cu Lokomotion, iar in Turcia colaboreaza cu compania nationala de transport TCDD.
Oficialii DB Schenker si-au exprimat dorinta ca pe viitor sa se extinda si in Turcia.

Articole similare

Ad