Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BursaTransport a primit premiul Regional Business Partner la Belgrad

Luna trecuta a avut loc la Belgrad evenimentul anual „Premiile Business Partner“. Printre laureati s-a numarat si Dacodasoft, compania care administreaza BursaTransport, ce a primit premiul Regional Business Partner – Romania. Premiul Regional Business Partner este acordat companiilor care au demonstrat excelenta in afaceri, etica, responsabilitate si care au promovat relatiile de business in regiune.
 

Decernarea premiului este urmare a eforturilor BursaTransport in acest an in Serbia, ce includ dezvoltarea sub brandul 123cargo a unei versiuni speciale BursaTransport, cea mai populara aplicatie de tipul bursa de transport din Romania, negocierea unui parteneriat cu Asociatia Nationala „Transport & Logistics”, participarea la targul de transport TIL 2014 si vizite la principalele companii de expeditie sarbesti.
Dacodasoft isi propune sa dezvolte in continuare 123cargo in Europa de Est pentru a forma o piata comuna regionala de transport.
Creat in urma cu 20 de ani de compania Mass Media International din Belgrad, acest eveniment a devenit o traditie respectata si apreciata de publicul si oamenii de afaceri din Serbia.
BursaTransport a fost lansata in 2001 si are mai mult de 15.000 de clienti si peste 3 milioane de marfuri postate anual.

Articole similare

Ad