Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck & Bus devine sponsor principal al echipei feminine de handbal HC Dunărea Brăila

MHS Truck & Bus, distribuitorul general al vehiculelor comerciale MAN în România, este implicat activ de mulți ani în susținerea sportului românesc, ca sponsor. După sporturi de echipă precum fotbal și rugby, MHS Truck & Bus a ales să susțină un alt sport de echipă, devenind sponsor principal al echipei feminine de handbal HC Dunărea Brăila, un club cu o tradiție de peste 20 de ani pe prima scenă a handbalului românesc, care de-a lungul istoriei sale a dat jucători importanți și a avut rezultate remarcabile. Prin intermediul acestui parteneriat, MHS Truck & Bus continuă, în conformitate cu politica sa de responsabilitate socială, să investească în sport și să promoveze un stil de viață sănătos și plin de energie.

Momentul a fost marcat prin semnarea contractului de sponsorizare la sediul MHS Truck & Bus din București, în prezența Elenei Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus și a lui Adrian Manole, președintele HC Dunărea Brăila.

“Ne-am dorit ca anul acesta să extindem aria parteneriatelor sportive și, mai ales, să susținem o echipă feminină. Ne bucurăm că începând cu noul sezon, vom fi alături de echipa de handbal feminin HC Dunărea Brăila pe care o vom susține pentru a atinge noi performanțe”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

„Mă bucur să pot anunța că începând de astăzi avem un nou partener – MHS Truck & Bus – o companie de succes, care reprezintă în România brandul MAN, cu peste 250 de istorie, și care se implică activ în susținerea sportului de performanță. Mă bucur enorm că alegerea lor a fost HC Dunărea Brăila. Cu siguranță vom face performanță împreună”, a declarat Adrian Manole, președinte al HC Dunărea Brăila.

Începând cu noul sezon competițional, tricourile oficiale ale echipei feminine de handbal HC Dunărea Brăila vor fi imprimate pe piept cu logo-ul MAN, în toate meciurile din calendarul competițional. Durata contractului de sponsorizare este până la finalul anului următor, cu opțiune de prelungire.

MHS Truck & Bus Group este unic importator și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, cu o rețea de 9 ateliere proprii și 5 parteneri de service și cu un număr de peste 360 de angajați.

Articole similare

Ad