Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VIDEO: Funcționalități și aplicații dezvoltate de Axes Software prezentate la Gala Tranzit

Axes Software, o firmă românească înființată în 2005, cu peste 50 de angajați în prezent, a fost unul dintre principalii parteneri ai revistei Logistica în organizarea Galei Tranzit pentru operatori logistici, expeditori, curieri și distribuitori.

Edward Petrescu, CEO Axes Software, a prezentat în cadrul conferinței platforma inovatoare de gestionare a proceselor de lucru în depozite cu diferite dezvoltări realizate prin fonduri europene pe baza WMS-ului său extrem de flexibil. Este vorba de un modul de Reverse Logistics sau Managementul materialelor returnabile – lăzi, paleți, plastic – un modul tot mai cerut în condițiile în care atenția la mediu este tot mai sporită și unul de producție deja implementat la un abator, asamblări rafturi, geamuri termopan și alte produse finite.

În afară de funcționalități, Axes Software a dezvoltat și o aplicație foarte flexibilă și scalabilă de soluții de scanare bazată pe Android, un modul de raportare și administrare web, cu scopul de a îmbunătăți interfața cu utilizatorul.

Compania a investit în interfațarea cu sisteme de pick by voice sau pick by light, aplicația puând fi accesată pe cloud.

Articole similare

Ad