Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Arcese cumpără cinci semiremorci Mega de la Schmitz Cargobull

Compania italiană de transport și logistică Arcese, cu o experiență de peste 50 de ani atât pe șosea, cât și pe calea ferată, maritimă și aeriană, a cumpărat de curând cinci semiremorci Mega cu prelata de la Schmitz Cargobull, cu Power Curtain Plus, pe care le va folosi pentru mărfuri vrac și neambalate.

Acest model, care se poate folosi și pe șosea, și pe calea ferată, se remarcă prin prelata foarte robustă chiar și fără șipci de susținere, este certificat inclusiv pentru transportul anvelopelor, iar datorită stabilității structurale și rezistenței prelatei, ranforsate prin centuri aramidice și fire de oțel integrate, poate face față la solicitările intense din timpul transportului băuturilor sau mărfurilor neambalate, solicitări care sunt cu atât mai mari la viraje, când încărcătura tinde să forțeze prelata. Deci toate cerințele referitoare la siguranța bunurilor sunt îndeplinite, și în plus timpii de încărcare se reduc, deoarece prelata se manevrează foarte ușor.

Arcese Group are în prezent o flotă modernă formată din 3.000 de semiremorci și 600 de camioane, face transport în întreaga Europă și are 70 de birouri și un total de 2.800 de angajați.

Articole similare

Ad