Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Divizia Federal-Mogul Vehicle Components redenumita Federal-Mogul Motorparts

Federal-Mogul Holdings Corporation a anuntat redenumirea diviziei Vehicle Components in Federal-Mogul Motorparts, ca parte a strategiei continue a companiei de crestere globala a produselor premium si a marcilor de top.
Divizia Federal-Mogul Motorparts este un furnizor de top de marci premium, incluzand MOOG®, Fel-Pro®, Champion®, Wagner®, ANCO® si Ferodo® pe piata aftermarket globala.
 

De asemenea, divizia Federal-Mogul Motorparts furnizeaza componente de inalta calitate de franare pentru vehicule, directie-suspensie si stergatoare catre producatorii globali de echipamente OE.
„Produsele noastre aftermarket sunt concepute si proiectate in jurul principiului ca siguranta vehiculului si performanta produselor conteaza cel mai mult. Marcile premium ale Federal-Mogul sunt sinonime cu calitatea, acest aspect urmand sa reprezinte in continuare modul in care produsele noastre se diferentiaza de alte produse disponibile pe piata. In ciuda tendintelor recente ale anumitor categorii de pe piata aftermaket, pe viitor vom continua sa ne concentram eforturile in a sustinerea produsele noastre premium si in comunicarea clara a avantajelor acestora catre partenerii nostri de distributie, tehnicienii profesionisti de service si clientilor nostri”, a declarat Daniel Ninivaggi, Director General Executiv al Federal-Mogul Motorparts si Co Director General Executiv a Federal-Mogul Holdings Corporation.
Federal-Mogul Motorparts produce pentru vehicule componente de franare, directie-suspensie, etansare si alte componente pentru service, beneficiind totodata si de expertiza in domeniul motoarelor a diviziei de sisteme de propulsie Federal-Mogul Powertrain.

Articole similare

Ad