Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H.Essers isi extinde oferta in est cu grupaje si transport LTL de produse farmaceutice

Pana in septembrie, furnizorul de servicii logistice H.Essers isi va completa oferta cu grupaje si transport LTL saptamanale de produse farmaceutice la temperatura controlata si livrare door-to-door in tarile CSI, STAN (Armenia, Georgia, Uzbekistan, Azerbaijan, Kazakhstan, Turkmenistan si Tajikistan) si, din decembrie, si in Orientul Mijlociu (Iordania, Israel, Iran, Liban, Kuwait, Arabia Saudita, Qatar s.a.).
 

Pana acum, compania propunea doar solutii la temperatura controlata pentru camioane complete, dar din toamna va oferi si aceasta noua varianta, ca alternativa mai ieftina la transportul aerian sau FTL in regiunile vizate, care garanteaza mentinerea temperaturii de-a lungul intregului lant de distributie si le permite clientilor sa-si urmareasca permanent marfurile online, in special locatia si temperatura la care se afla. In plus, H.Essers se ocupa si de formalitatile vamale.
Compania va organiza plecari saptamanale din tari europene spre centrul de cross dock certificat pentru produse farmaceutice din Bucuresti, unde marfurile sunt consolidate si apoi livrate rutier la destinatie.
Centrul din Bucuresti are 5.000 mp de depozit pentru produse farmaceutice, cu temperatura controlata de 2-8 °C si 15-25 °C, respecta normele GDP, are o camera speciala pentru narcotice si este in intregime certificat TAPA tsr 1 la cel mai inalt nivel.

Articole similare

Ad