Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comandă record pentru MOFFETT-uri electrice în Germania

Hiab, parte a Cargotec, a primit o comandă record de Moffett -uri electrice în Germania. Behrens Gruppe, un dealer și o companie de logistică pentru lemn și materiale de construcții, a comandat stivuitoare montate pe camion Moffett E4, toate electrice, împreună cu contracte de service ProCare pe o perioadă de 5 ani, în valoare de 4,5 milioane de euro.

În plus, Knettenbrech & Gurdulic, una dintre companiile germane cu cea mai rapidă creștere în domeniul deșeurilor și al reciclării, a comandat stivuitoare demontabile Multilift cu instalare în valoare de 1,7 milioane de euro. Comenzile de echipamente au fost înregistrate în cadrul comenzilor Cargotec din primul trimestru al anului 2022 și vor fi livrate pe parcursul anilor 2022 și 2023.

“Behrens Gruppe își electrifică întreaga flotă de stivuitoare montate pe camion pentru a opera mai durabil. Stivuitorul cu furcă montat pe camion Moffett E4 de la Hiab oferă performanțe fără emisii, fără a compromite productivitatea. De asemenea, acestea sunt mult mai confortabile și mai sigure pentru operator, deoarece sunt practic silențioase și au mai puține vibrații decât un stivuitor cu motor diesel”, spune Cord Schipfmann, Team Leader Moffett, Hiab Germania. 

Comanda Behrens Gruppe include ambele modele Moffett E4 25.3 NX și E4 25.4 NX cu o capacitate de ridicare de 2.500 de kg. Lansat în 2020, E4 a fost primul stivuitor electric cu tracțiune pe 3 roți din lume, care este acum disponibil și în versiunea cu tracțiune pe 4 roți. În 2021, E4 a câștigat un premiu IFOY AWARD, cunoscut și sub numele de “Oscarurile intralogisticii”, la categoria Vehicule speciale.

Moffett-urile electrice sunt proiectate cu mai puține piese mobile decât echivalentele diesel, ceea ce reduce timpul de service și costurile pieselor de schimb. Timpul de funcționare este sporit și mai mult cu ajutorul contractului ProCare Total Repair & Maintenance de la Hiab. Pentru o taxă lunară fixă, Hiab se va ocupa de întreținerea programată și de reparațiile de urgență pentru a asigura timpul de funcționare a echipamentului, iar piesele de schimb originale sunt incluse în contract.

Knettenbrech & Gurdulic a comandat un amestec de motostivuitoare Multilift Ultima și încărcătoare cu benă Multilift Futura, care sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic de la Hiab în fiecare categorie de produse. Încărcătoarele Ultima cu cârlig și încărcătoarele cu benă Futura permit operatorilor să manipuleze cu ușurință deșeurile și materialele de reciclare și oferă caracteristici de siguranță și eficiență de top în industrie, chiar și pentru cele mai dificile lucrări.

Articole similare

Ad