Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H.Essers va detine 100.000 mp de spatii logistice langa Bucuresti

H.Essers intentioneazia ca in urmatorii patru ani sa ajunga la o suprafata depozitarea de 100.000 mp in Bucharest Industrial Park. In 2012 compania si-a extins cu 50.000 mp suprafata de teren detinuta in parcul logistic de pe autostrada A1, Bucuresti-Pitesti. In prezent H.Esser detine o suprafata de 260.000 mp in Bucharest Industrial Park.
 

Primul depozit dezvoltat de companie in zona Bucurestiului are o suprafata de 30.000 mp si a fost finalizat in toamna anului trecut. Unitatea este utilizata pentru depozitarea de articole farmaceutice (5.000 mp), produse de larg consum (20.000 mp), lichide si produse chimice (4.000 mp) precum si alte produse (1.000 mp), respectand directiva standard de securitate si protectia mediului SEVESO.
In viitor apropiat spatiile logistice H.Essers de langa autostrada A1 vor fi deservite de o benzinarie si o parcare securizata. In prezent compania poarta discutii in acest sens cu societati de profil.
"Pentru a asigura combustibil pentru cele 300 de camioane cu care operam pe piata din Romania investim 5 – 6 milioane euro pe an asa ca exista un mare potential pentru companiile care administreaza lanturi de benzinarii.", a spus Jeroen Fabry, Business Unit Manager H.Essers. Investitia in constructia viitoarelor spatii de depozitare de langa Bucuresti este estimata intre 50 si 60 milioane euro.
La nivel de grup, compania investeste anual 5 milioane euro in IT si 20 milioane euro in achizitia de noi camioane.

Articole similare

Ad