Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flota de vehicule electrice Karsan în România va ajunge la 180 de unități

Karsan a anunţat semnarea unui nou contract de livrare de vehicule electrice pentru orașul Focșani. Este vorba despre 7 minibusuri e-Jest și 9 autobuze e-Atak.

Având deja un parc de 76 de vehicule electrice în România, constructorul turc a primit deja comenzi pentru alte 104 unităţi care urmează să fie livrate în 2022, astfel că, până la finele acestui an, flota de vehicule electrice Karsan aflate în operare în ţara noastră la ajunge la 180 de unități.

„Intenţionăm să poziţionăm Karsan printre primii cinci jucători din Europa prin viziunea noastră de dezvoltare electrică, e-Volution. Alături de Franţa, România este una dintre cele mai importante pieţe pentru noi pentru comercializarea modelelor electrice şi va juca un rol important în creşterea cotei de piaţă planificată pentru 2022”, a declarat Okan Baş, CEO Karsan.

Karsan a mai semnat recent acorduri pentru livrarea a 56 de unități de autobuze e-Ata de 18 m lungime cu Timișoara și Brașov, dar şi alte contracte – prin distribuitorul său Anadolu Automobil Rom – pentru modelele e-Jest şi e-Atak, la Deva, Gura şi Segarcea.

Articole similare

Ad