Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hecker Racing lansează un nou camion de curse

Clemens Hecker revine pe grila Goodyear FIA ETRC pentru al treilea sezon de curse de camioane în 2022, într-un camion de curse Scania nou-nouț.

Hecker a început să concureze pentru prima dată cu camioane în 2017 în Cupa ADAC Mittelrhein cu un camion torpedo Scania pe care l-a cumpărat de la pilotul suedez Mikael Johansson. După primul său sezon, pilotul german a trecut la un camion MAN, cu care a concurat în Dutch Truck Racing Series în 2018 și 2019, înainte de a se alătura grilei ETRC ca participant pentru un sezon complet din 2020.

Pentru a-și intensifica puțin eforturile, Hecker a dorit să construiască un camion nou-nouț și, după doi ani de planificare și luni de muncă grea, noul camion impresionant este gata să intre pe pistă. Pentru Hecker, care conduce o afacere de extracție a pietrei/mineritului în Germania, decizia privind marca noului său camion a fost ușoară, deoarece folosea de ani de zile camioane Scania în compania sa.

„Știam că vreau un Scania, așa că am construit unul de la zero”, a declarat Hecker. „Este ultima generație de camioane de la Scania, cu un motor nou dezvoltat și un design complet revizuit.”

Nu va mai dura mult până când noul camion, pe care echipa l-a numit Predator Minna, va avea prima ieșire pe pistă, deoarece echipa intenționează să testeze noul camion în această săptămână, înainte de startul sezonului de la Misano, pe 21/22 mai.

Articole similare

Ad