Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNAIR a desemnat constructorul pentru autostrada Ploiești-Buzău, Lot 1 Dumbrava-Mizil

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat Asocierea Impresa Pizzarotti & C.S.p.A.-Pizzarotti SA-Retter Project Management SRL ca fiind câştigătorul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Execuție Lucrări Autostrada Ploiești-Buzău Lot 1 Dumbrava-Mizil km 0+000-km 21+000”.

Preţul contractului este de peste 1.468 de miliarde de lei (fără TVA) şi este finanţat prin PNRR. Durata de execuție a lucrărilor este de 20 de luni, iar perioada de garanție ofertată conform factorului de evaluare se ridică la 10 ani.

Lungimea lotului 1 al autostrăzii Ploieşti-Buzău este de 21 km și include construcția a 14 poduri și a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 550 m (peste DJ 101F și CF 804).

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Trei loturi din A7 (Tronsonul Ploiești-Buzău) au în acest moment câștigători desemnați.

În martie a.c. au fost anunțați și câștigătorii pentru celelalte două loturi ale Tronsonului de autostradă care va fi construit între Ploiești și Buzău, respectiv Lotul 2 – Mizil-Pietroasele (28,35 km) şi Lotul 3 – Pietroasele-Municipiul Buzău (14 km). Tronsonul Ploiești-Buzău (63,25 km) este prima secțiune a autostrăzii Ploiești-Pașcani (A7), în lungime de 320 de km, care va asigura legătura Munteniei cu Moldova.

Articole similare

Ad