Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conferința Tranzit, 26 mai, Suceava: Cum jonglăm cu restricțiile Pachetului Mobilitate?

Noile reglementări ale Pachetului Mobilitate i-au copleșit pe transportatori cu restricții, urmate de valuri de acțiuni și speranțe că poate unele dintre ele nu se vor aplica în final. Obligații noi, neînțelese pe deplin și neclarificate nici de autoritățile de la Bruxelles și nici atât de cele de la București.

Revista Tranzit își propune să traducă noile reglementări și să facă recomandări pentru a evita probleme care, odată cu Legea 72 de amnistie pe diurnă, par să fi fost rezolvate.

Alături de reprezentanți ai autorităților și consultanții care au oferit sprijin asociațiilor patronale pentru a trece Legea aministiei (72/2022) – Petrică Horga, Aurelian Opre și Adrian Mihăiță Pui – vom lua în discuție aspecte practice în ceea ce privește organizarea firmelor de transport, astfel încât să fie asigurată îndeplinirea reglementărilor naționale și europene în domeniul detașării transnaționale:

  • Cum trebuie întocmit un contract de muncă pentru șoferii detașați?
  • Care este plafonul maxim neimpozabil al indeminizației de detașare pentru șoferi și cum se calculează remunerația minimă în funcție de diferite situații de detașare?
  • Câte zile poate fi detașat un șofer anual într-un singur stat membru pentru a nu risca aplicarea unor reglementări de muncă și fiscale din statul de detașare?

Împreună cu consultantul Decebal Popescu (Transport Academy) și cu susținerea mai multor manageri de la câteva firme de transport vom analiza creșterea costului/km cauzată de întoarcerea acasă a camionului la 8 săptămâni, luând în considerare mai multe scenarii.

Partenerii noștri pregătesc, de asemenea, propuneri atractive de business pentru transportatorii din Suceava, dar și pentru cei care vin mai de departe pentru a participa la “Lecția de management” pregătită de consultanții noștri pe detașare și întoarcerea camionului. Nu ne vom limita la a enumera problemele, ci încercăm să schițăm și soluții!

Vino alături de noi pentru a fi pregătit pe deplin pentru noile condiții de operare pe piața de transport international. Există business și după Pachetul Mobilitate!

Pentru înregistrarea la conferința Tranzit de pe 26 mai de la Suceava (Hotel Mandachi), vă rugăm să ne contactați la tel. 0732 131 353: , email: office@traficmedia.ro

Vizitați pagina conferinței. – https://traficmedia.ro/tarife-prea-mici-pentru-costurile-in-continua-crestere/

Articole similare

Ad