Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kevin Costner – la drum cu un Multivan

Zece modele Multivan Highline au fost folosite ca vehicule de transfer, saptamana trcuta, cand castigatorul de Oscar, Kevin Costner, a sustinut un concert exclusiv, impreuna cu formatia sa "Modern West", in Spindler&Klatt din Berlin. Prilejul este Saptamana Modei de la Berlin si prezentarea colectiei de primavara-vara a marcii vestimentare Arqueonautas. Starul Hollywood-ian este partenerul marcii care apartine Grupului Otto.
 

Kevin Costner este pe deplin familiarizat cu modelul Multivan Highline, intrucat a folosit deja van-ul cu trupa sa, in turneul din 2011 din Germania. In Santa Barbara, orasul sau natal, Kevin Costner conduce in prezent un Volkswagen Touareg.
Toate modelele Multivan Highline din flota actorului sunt echipate cu motor de 132kW / 180 CP si tapiterie din piele, precum si cu sistem de navigatie si geamuri fumurii. O dotare deosebit de practica este Digital Voice Enhancement, un sistem cu difuzoare integrate in plafon. Sistemul ajuta soferul si pasagerii sa comunice mult mai usor.
Cel mai recent urmas al legendarului "Bulli" este favoritul vedetelor. In special muzicienii prefera modelul Multivan, in defavoarea modelelor concurente, atunci cand merg in turneu. Si pentru faptul ca are statut de simbol iconic. Spre exemplu, Volkswagen Autovehicule Comerciale a condus recent actorii filmului "The Expendables 3" in timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Articole similare

Ad