Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tabita Tour si-a extins flota cu patru autocare noi

TT a investit 1,3 milioane de euro in achizitionarea a patru autocare noi: doua Setra ComfortClass 517 HD si doua Mercedes-Benz Tourismo 17 RHD. Vehiculele au fost livrate la inceputul lui iulie si vor intra pe cursele internationale de linie si charter-urile operate de Tabita Tour catre diferite destinatii din Europa si Turcia. Compania doreste ca in perioada urmatoare sa-si dezvolte transportul international prin servicii regulate, fiind avuta in vedere si deschiderea altor linii noi.
 

In prezent Tabita Tour ofera transport catre Spania – unde are si 23 de agentii pentru vanzarea de bilete – Italia – doua agentii – si Franta – o agentie la Nisa. Pirateria pe liniile intenationale a scazut considerabil in ultima perioada, in special in cazul traseelor mai lungi, apreciaza Ioan Sighiartau, director general Tabita Tour. Asta, coroborat cu faptul ca biletele la international au un tarif mai ridicat, face ca 90% din vanzarile operatorului bistritean sa fie realizate din cursele externe. Majorarea accizei la carburant de la 1 aprilie 2014 i-a determinat pe managerii Tabita Tour sa-si schimbe politica de achizitie a combustibilului, preferandu-se alimentarea din Ungaria pentru liniile internationale.
In paralel cu investitia in flota de autocare, compania bistriteana a demarat constructia unui terminal de imbarcare/debarcare a pasagerilor la Arad. Proiectul se va intinde pe doi ani si este finantat din surse proprii si din fonduri europene, prin Programul European de Dezvoltare Regionala.
Din august urmeaza sa fie operational si un soft pentru emiterea electronica a biletelor de autocar, pentru cursele externe. Cu ajutorul lui va putea fi optimizat fluxul de pasageri, iar cei care vor fi interesati de pozitionarea autocarelor pe traseu vor putea consulta aceste informatii in timp real pe site-ul Tabita Tour.
Investitiile totale ale companiei bistritene in 2014 se ridica la 2,5 milioane de euro.

Articole similare

Ad