Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN repornește producția de camioane

MAN Truck & Bus a anunţat reînceperea producția de camioane în ultima săptămână din aprile. Producția fusese oprită timp de șase săptămâni, începând cu mijlocul lui martie, din cauza lipsei de materii prime şi a dezechilibrelor din lanţul de aprovizionare cauzate de războiul din Ucraina la fabricile din München și Cracovia ale producătorului german.

Astfel, fabricile de componente ale MAN din Nürnberg și Salzgitter își vor intensifica din nou capacitățile treptat.

La repornirea uzinei din München, care a avut loc la prima oră, luni, 25 aprilie a.c., a participat şi prim-ministrul bavarez, Dr. Markus Söder.

„Repornirea producției noastre de camioane este un semnal foarte bun pentru toţi angajaţii, dar și pentru clienți. Cu toate acestea, nu este cazul să ne bucurăm prematur. Ne vom apropia pas cu pas de volumele noastre obișnuite de fabricaţie, însă producția rămâne supusă unor incertitudini majore. Dacă războiul se deplasează din nou în vestul Ucrainei, s-ar putea să ne confruntăm cu un nou impas. Flexibilitatea este și rămâne la ordinea zilei, la fel ca și disciplina strictă a costurilor”, a declarat Alexander Vlaskamp, CEO MAN Truck & Bus.

Furnizorii de cablaje din Ucraina, care produc cablaje pentru MAN, sunt în prezent capabili să producă și să livreze din nou, deși la un nivel scăzut. În plus, MAN respectă programul cu duplicarea producției de cablaje în alte țări. Pentru început însă, constructorul german are destul de puține variante.

MAN aderă sistematic la programul său de restructurare în legătură cu transformarea Companiei. Datorită programului de producție redusă, în fabricile MAN din Germania angajaţii vor lucra în continuare cu normă redusă.

Articole similare

Ad