Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF a ajuns la 1.000.000 de cabine produse in Belgia

Pe 4 iulie, pe poarta fabricii DAF din Vlaanderen in Oevel (Belgia) a iesit cabina cu numarul 1.000.000, un model Space Cab, care i-a fost inmanata simbolic directorului general al companiei belgiene Vervoer Van Dievel’, cu o experienta de 75 de ani pe piata de transport si logistica pe o raza de 500 km in jurul Bruxelului si o flota de peste 100 de camioane. Aceasta prefera DAF pentru costurile mici de operare, robustete si confort.
 

Centrul de productie DAF din Belgia a fost inaugurat in 1966 si a inceput cu fabricarea cabinelor, iar in 1971 aici au inceput sa se asambleze si axe. In prezent se fac zilnic circa 180 de cabine pentru CF si XF.
In ultimii 10 ani, DAF a investit in fabrica de cabine 10 milioane de euro in vederea introducerii noii generatii de camioane Euro 6, a caror productie a inceput anul trecut. Multe din procesele de productie sunt complet automate, iar robotii de sudura se ocupa de cele mai multe operatiuni legate de caroserie. In plus, de curand a fost amenajat un spatiu nou de productie pentru instalarea acoperisului pentru Super Space Cab, cea mai spatioasa cabina din oferta DAF.
Productia din Belgia se face just-in-time, deci cabinele sunt livrate centrelor de asamblare DAF din Eidhoven si Leyland Trucks, din Marea Britanie, exact in ordinea care trebuie si la momentul potrivit.

Articole similare

Ad