Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Clasa T, alegerea perfectă pentru familie

Mercedes-Benz își extinde portofoliul cu noul model Mercedes-Benz Clasa T dedicat pentru întreaga familie sau pentru toți cei care acordă o mare atenție confortului și stilului. Exemplarul a fost dezvoltat cu o gamă largă de echipamente de siguranță și conectivitate. Clasa T aduce confortul de clasă premium în segmentul de autovehicule compacte, o soluție ideală de mobilitate pentru toți cei care au nevoie de mai mult spațiu pentru activitățile de zi cu zi, precum și pentru cei care preferă excursiile de weekend sau activitățiile sportive.

Autovehiculul dispune de cinci locuri de 4498 milimetri lungime, 1859 milimetri lățime și 1811 milimetri înălțime, şi până la trei scaune pentru copii.

Prinderile iSize standard pentru scaunele pentru copii, cu ancoraje ISOFIX și TopTether, sunt montate pe scaunele exterioare din spate, dar și pe scaunul pasagerului din față. Din motive de siguranţă, există recunoaştere automată a scaunului pentru copii, montat la bord dezactivează airbag-ul.

Ușile glisante au deschidere largă pe ambele părți ale autovehiculului şi permit îmbarcarea și debarcarea rapidă, iar pentru pasionații de agrement și sport există opțiuni flexibile de încărcare, chiar și o iluminarea ambientală cu LED, până la opt culori.

„Clasa T este alegerea perfectă pentru toți cei care au nevoie de mult spațiu – de la familii active până la pasionații de sport. Prin intermediul acestui nou autovehicul urmărim direcția strategică de creștere în segmentele premium.”,

a declarat Mathias Geisen, Head of Mercedes

Bancheta din spate se rabatează pentru a crea o zonă de încărcare plată a portbagajului. Interiorul autovehiclului poate fi adaptat, așa cum este necesar, la cerințele specifice.

Autovehiculul de ultimă generație include șapte airbag-uri și numeroase sisteme de asistență pentru siguranța pasagerilor. Aspectul modelului Mercedes-Benz Clasa T se remarcă cu exteriorul său atractiv prin proporții echilibrate și un design modern. Grila radiatorului cromată standard și carcasele oglinzilor exterioare, mânerele ușilor și bara de protecție din față în culoarea caroseriei, asigură nota premium.

Funcții și servicii practice

Echipamentul standard include: sistem multimedia MBUX cu ecran tactil de 7 inci și integrare smartphone, volan multifuncțional cu butoane Touch Control, aer condiționat, funcția KEYLESS Start, grup de instrumente cu display color de 5.5 inci, scaunul șoferului reglabil pe înălțime, un torpedou închis, capacul pentru portbagaj și buzunare pe spătarele scaunelor din față.

Clasa T este pregătită, din fabrică, cu servicii ce permit utilizatorilor să verifice, în mod convenabil, cele mai importante informații despre autovehiculele lor, în orice moment. La fel de practice sunt funcțiile cu navigare și comunicarea către un alt autovehicul, având la dispoziție cele mai recente date. Acest lucru le permite utilizatorilor să evite congestionarea traficului.

Motoarele modelului Clasa T cu patru cilindri se disting prin putere, chiar și în intervalul de turații joase și prin consumul optimizat. În curând, va urma o variantă cu ampatament lung, cu până la șapte locuri.

Articole similare

Ad