Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

HA Allrounder: Un sistem multifuncțional care economisește spațiu

Dispozitivul de cuplare Al-Ko de culoare galbenă oferă o manevrabilitate mai bună datorită arcului integrat în mecanismul manetei manuale. Arcul cu gaz instalat anterior nu mai este necesar, ceea ce face ca remorca să fie mai ușor de întreținut pentru clientul final. Cuplarea este, de asemenea, simplificată de plasarea la îndemână a manetei joasă care acționează frâna de mână. Suprafața de amortizare a cuiului de cuplare moale oferă o protecție eficientă împotriva zgârierii părții din spate a vehiculului de tractare în timpul manevrelor.

Noul dispozitiv de cuplare se regăsește și pe Humbaur HA Allrounder. Cele șase suporturi de ancorare încastrate în pereții laterali din aluminiu asigură o fixare optimă a încărcăturii. Fiecare are o forță de tracțiune de 400 de kg. Remorca pentru autovehicule este robustă și durabilă datorită cârligului de tracțiune în V galvanizat la cald, care asigură o protecție bună la coroziune. Remorca este echipată cu o priză cu 13 pini, inclusiv o lumină de mers înapoi, care alimentează iluminarea multifuncțională integrată în protecția antiderapantă. Obloanele laterale realizate din profile de aluminiu anodizat, cu pereți dubli, au clapete cu încuietori încastrate, care fac ca HA să fie sigur și să economisească spațiu.

Stâlpii de colț ai HA Allrounder sunt echipați cu opțiuni de inserție. În ele pot fi montate arcuri, astfel încât remorca să poată fi echipată cu o prelată înaltă. Șinele de tracțiune din aluminiu pot fi utilizate pentru a încărca în mod convenabil vehicule cu 2 roți, mașini de tuns iarba și multe altele. Cutia de scule de pe bara de tracțiune oferă spațiu suficient pentru accesorii și scule de mână.

Articole similare

Ad