Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 achizitioneaza depozite in Italia, adaugand 200.000 mp platformei logistice pan-europene

PointPark Properties (P3) a achizitionat cinci cladiri logistice de prima clasa in jurul orasului Milano, cu o suprafata totala de peste 200.000 m2, consolidandu-si astfel prezenta pe piata din Italia cu scopul de a se dezvolta in toata Europa.
P3 a achizitionat 4 depozite logistice, cu o suprafata totala de 170.291 m2 de la Logistics, un fond de investitii gestionat de AEW Europe.

In plus, P3 a finalizat si achizitia unei cladiri moderne cu o suprafata de 32.000 m2 in Calvenzano, la est de Milano, de la familia care a detinut compania CD Group. Conditiile financiare ale celor doua tranzactii nu sunt facute publice.
„P3 implementeaza un program de investitii pentru a extinde in mod semnificativ platforma noastra logistica pan-europeana in locatii cheie din Europa, cu implicarea activa si sprijinul asociatilor nostri, TPG si Ivanhoé Cambridge. Aceste depozite, amplasate in centrele industriale si comerciale ale Italiei, in jurul orasului Milano, contribuie in mod substantial la cresterea numarului de proprietati detinute de P3 in Italia.”, a declarat Ian Worboys, CEO P3.
P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati europene de logistica. Activa in toata Europa, baza de active a companiei P3 cuprinde 59 de depozite raspandite in 8 tari, si un efectiv de terenuri cu planuri de constructie pentru inca 662.500 m2 de potentiale dezvoltari.

Articole similare

Ad