Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hupac extinde serviciul feroviar cu portul Anvers

Intrarea companiei elvețiene de transport intermodal Hupac în administrarea terminalului Novara Cim sporește legăturile feroviare între Europa de Vest și centrul și sudul Italiei. Cel mai recent serviciu, lansat pe 25 aprilie, leagă Piemont de terminalul HTA din portul belgian Anvers. Acesta are o frecvență de 3 curse pe săptămână și se alătură serviciului existent între terminalul portuar belgian și terminalul Busto Arsizio-Gallarate al Hupac, care are 12 rotații săptămânale.

Containerele și semiremorcile P400 pot circula pe ruta dintre Novara și Anvers, încărcate și cu mărfuri ADR. Termenul limită pentru livrările la interportul Piemont este marțea, miercurea și vinerea la ora 12:30, iar joi și vineri la ora 07:00 și, respectiv, luni la ora 07:00. În direcția opusă, ora de închidere la Anvers este 08:00 marțea și joia și 10:00 sâmbăta, iar la Novara, ora de preluare este 18:00 miercurea și vinerea și 17:30 marțea.

La Novara, unitățile de marfă au legături spre sudul Italiei pe 3 rute: spre Roma și Pomezia (dar cu containere C22/P341), spre Manoppello (Pescara) și spre Bari, în ultimele 2 cazuri cu containere C70/P400.

Articole similare

Ad