Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania sustine excelenta sportivilor romani

Mercedes-Benz Romania a incurajat si sustinut sportivii romani in cadrul Campionatelor de Inot, desfasurate la nivel national si european, intre 2-6 iulie, respectiv 9-13 iulie.
Campionatul National de Inot a debutat in seara de 2 iulie, la complexul sportiv “Lia Manoliu”, in cadrul intrecerilor pentru medalii remarcandu-se sportivii de la Clubul Municipal Brasov, care au cucerit cinci titluri de campioni.
Inaintea competitiilor nationale si europene, Mercedes-Benz Romania a oferit echipamente sportive inotatorilor, arbitrilor si antrenorilor.
 

In plus, sportivii selectati pentru campionatele europene au fost transportati la aeroport, in confort si siguranta, la bordul Mercedes-Benz Vito. Acest autovehicul a fost primit spre utilizare, in luna martie, de catre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, in urma parteneriatului incheiat cu Mercedes-Benz Romania.
La inceputul anului, Mercedes-Benz Romania a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, oferindu-le cate un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizatii sportive vor putea utiliza acest autovehicul in activitatile pe care le vor desfasura.
Mercedes-Benz Romania a fost si partener al Turneului WTA Bucharest Open, desfasurat in perioada 5 – 13 iulie 2014, la Arenele BNR din Bucuresti.
Evenimentul a reunit unele dintre cele mai mari nume ale sportului alb, la nivel international, printre care si Simona Halep, care a castigat competitia in finala de duminica, 13 iulie. In cadrul competitiei din Bucuresti, Mercedes-Benz a fost masina oficiala a turneului pentru oficialitati.
In weekend-ul de debut al turneului WTA Bucharest Open, Federatia Romana de Tenis, in parteneriat cu Mercedes-Benz Romania, a organizat un eveniment special dedicat copiilor, intitulat Kids Day. Actiunea a adus micutii pasionati de tenis mai aproape de Simona Halep si de marile jucatoare participante la WTA Bucharest Open. La finalul intalnirii, copiii au fost premiati cu echipamente vestimentare de la Mercedes-Benz Romania.
In fiecare zi a turneului, in perimetrul Arenelor BNR, publicul a putut admira noile autovehicule Mercedes-Benz, Clasa V si Clasa C, alaturi de modelul CLS. Cu sprijinul Tiriac Auto, cei prezenti au putut afla mai multe informatii despre noile modele care au revolutionat industria auto in 2014 si, in acelasi timp, au fost invitati sa se inscrie la sesiuni de test-drive.
Prima colaborare dintre Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Tenis a avut loc in anul 2012, cand Mercedes-Benz Romania a sprijinit turneul feminin BCR Open Romania. Mercedes-Benz a fost Masina Oficiala a competitiei, punand la dispozitia jucatorilor, oficialilor si invitatilor speciali atat autoturisme Clasa C si E, cat si autovehicule comerciale usoare Vito si Viano.

Articole similare

Ad