Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WABCO a lansat prima platforma cu sistem modular de franare din industrie

WABCO Holdings Inc. a lansat prima platforma cu sistem modular de franare din industrie (mBSP) si a castigat deja premii importante pentru aceasta tehnologie de ultima generatie de la doi producatori de vehicule comerciale cu sediul in Europa.
Cea mai noua arhitectura inovatoare de franare le permite acum clientilor sa doteze alternativ diversele platforme de camioane si autobuze din intreaga lume cu sisteme ABS sau EBS bazate pe cerintele de reglementare de pe piata regionala sau de la nivel mondial.
 

Bazandu-se pe zeci de ani de experienta castigata din pionieratul in sistemele de franare avansate, generatia urmatoare a platformei mBSP de la Wabco dispune de cel mai inalt grad de standardizare din industrie atat in ceea ce priveste componentele, cat si sistemul software al sistemelor proprii ABS si EBS. mBSP reduce numarul componentelor ABS cu 50%, ajungand astfel la acelasi numar de componente ca si EBS. Prin valorificarea avantajelor sistemului unic mBSP, producatorii de vehicule pot accelera omologarea diverselor branduri proprii si a celor din portofoliile de la nivel mondial, si astfel pot aduce noi camioane si autobuze mai repede pe piata. mBSP asigura, de asemenea, integrarea perfecta a sofware-ului clientului cu functionalitatile adaugate sistemului.
Cu sistemul modular de franare de la Wabco, componentele ABS si EBS utilizeaza aceleasi interfete de montaj si aceleasi conexiuni la platforma de vehicule comerciale. Prin urmare, Wabco le permite producatorilor globali de camioane si autobuze sa isi adapteze platformele de vehicule proprii la cerintele regionale de echipare alternativa fie cu ABS, fie cu EBS. In plus, abordarea modulara a lui Wabco ajuta producatorii de vehicule comerciale sa dezvolte o gama de modele de camioane si autobuze, de la cele de baza la cele premium, pe aceleasi platforme de vehicule, in functie de nevoile pietei.

Articole similare

Ad