Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Focuri de armă în portul Le Havre pe fondul traficului de droguri

France 3 Normandie a relatat un episod care ar fi putut la fel de bine să aibă loc la Chicago: în cadrul unei spectaculoase operațiuni antidrog la ieșirea din portul Le Havre (Seine-Maritime), marțea trecută, polițiști civili au tras focuri de armă asupra unor huligani supravegheați de poliția judiciară din Rouen, care au fugit la sosire. Întrucât camionul care conținea cocaină se defectase, ei transferau încărcătura într-o dubă, când poliția a decis să-i aresteze.

Aceștia au fugit apoi de la locul faptei și aproape că au călcat o polițistă, lovind-o pe aceasta și pe colegii ei, ceea ce a dus la împușcături, care pot fi văzute într-o înregistrare video care circulă pe rețelele de socializare – https://www.youtube.com/watch?v=rjimSZVo8IU&t=1s.

Nu s-au înregistrat însă răniți. Vehiculul a reușit să fugă, dar a fost interceptat la scurt timp, cu o persoană în interior. Ea a fost reținută, dar complicii ei sunt în continuare căutați. Au fost confiscate mai multe pungi cu droguri, probabil cocaină. Jurisdicția specializată interregională (Jirs) din Lille a preluat ancheta.

Articole similare

Ad