Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 miliard de euro

In ultimul an fiscal (1 aprilie 2013 – 31 martie 2014) FM Logistic a inregistrat o cifra de afaceri de 1.043 miliarde euro, cu o crestere de 17.6 % fata de cel anterior (+21%, excluzand fluctuatiile ratei de schimb valutar). In acelasi timp si profitul operational (36.4mil €) a inregistrat crestere, de 23.5%.
In privinta dezvoltarii externe, FM Logistic a finalizat ultimele doua achizitii- subsidiara companiei Univeg din Rusia (iunie 2013) si McLane din Brazilia (iulie 2013).
 

Astfel, compania si-a reconfirmat pozitia de lider in furnizarea serviciilor logistice in Rusia, completandu-si gama de servicii cu operatiunile pentru produsele fresh la temperatura controlata. Achizitia majora din Brazilia- o tara in plina dezvoltare cu o piata logistica care are nevoie de companii stabile care sa furnizeze servicii de calitate, cu valoare adaugata ridicata si care sa sustina dezvoltarea economica, sunt  dovada determinarii FM de a face fata provocarilor pietei logistice
Aceste actiuni de dezvoltare externa sunt completate de o crestere organica dinamica, in valoare de peste 115 mil euro din contracte noi, semnate in ultimul an fiscal (servicii de depozitare, manipulare, transport si co-packing) fiind.
FM Logistic isi continua strategia in directia atingerii obiectivului stabilit pentru 2022 si pentru a face fata provocarilor pietei logistice, fiind focusata asupra noilor proiecte intreprinse in aceasta directie.
FM Logistic acorda o atentie sporita procesului de selectie al viitorilor angajati si pregatirea continua a fiecarui angajat prin intermediul a numeroase programe de training extern si intern – FM University, etc..

Articole similare

Ad