Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CHEP lanseaza noua generatie de paleti tip sfert

CHEP a lansat pe 15 iulie 2014 o noua generatie de paleti tip sfert, din plastic, care vor fi pusi la dispozitia celor peste 1.400 de clienti din Germania incepand cu aceeasi luna.
Noua generatie de paleti tip sfert (P0604B) de la CHEP, de dimensiuni 600×400 mm, inlocuieste paletul tip sfert existent (P0604A), lansat de CHEP in urma cu peste 20 de ani. Paletii prezinta caracteristici avansate ce asigura o suprapunere imbunatatita, stabilitate superioara si manipulare mai usoara. In plus, acestia se fixeaza mai sigur si mai rapid de standurile promotionale din carton ale clientilor.
 

Se asteapta ca noul produs sa fie bine primit in special de producatorii si comerciantii cu amanuntul in cautarea unei platforme inovatoare de transport din plastic.
Paletul P0604B este mai usor decat actualul palet tip sfert, avand o greutate de aproximativ 1,9 kg fata de 2,1 kg. Inaltimea redusa de suprapunere a noilor paleti permite stivuirea a 36 de bucati intr-un camion fata de 30 de bucati de paleti din vechea generatie, ceea ce inseamna ca acestia vor ocupa cu 20% mai putin spatiu, reducandu-se astfel numarul de camioane folosite pentru transport si implicit emisiile de CO2. Modelul P0604B va fi un produs certificat cu amprenta neutra de carbon, ceea ce inseamna ca emisiile de CO2  deja reduse ale noului palet sunt pe deplin compensate prin proiecte de reimpadurire.

Articole similare

Ad