Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser actionar unic in Coreea de Sud

Inca din 2006, Dachser activeaza in Coreea de Sud sub denumirea MGI & Dachser Inc., iar in decembrie anul trecut compania a decis achizitia restului de 50% din actiuni de la partenerul sau, iar de la 1 iulie activeaza aici sub denumirea de Dachser Korea Inc.
Odata cu redenumirea companiei, DACHSER si-a mutat sediul in Seoul.
 

Un alt sediu al Dachser in Coreea este la Busan, de unde coordoneaza activitatea navala. Compania mai opereaza si un depozit pentru manipularea marfurilor transportate pe calea aerului, in aeroportul din Incheon, cel mai important hub al Coreei de Sud. In plus, furnizorul de logistica ofera servicii profesionale specifice de incarcare a paletilor destinati transportului aerian (consolidare) in depozitul DACHSER din cadrul aeroportului. “Economia sa puternica si capacitatile sale tehnologice extraordinare fac din aceasta natiune de 50 milioane locuitori, unul din cei mai importanti parteneri economici ai Germaniei, din Asia de Est”, spune Thomas Reuter, COO Dachser Air&Sea Logistics.
Planul companiei este de a continua extinderea prevazuta a activitatilor de pe piata Coreeana si de a exploata conexiunile logistice pe care le are deja cu China, Statele Unite ale Americii si Europa.

Articole similare

Ad