Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser investeste in Marea Britanie

La finalul lui mai, Dachser LTD din Marea Britanie si-a deschis noul centru de logistica in Northampton de 7,4 ha in urma unei investitii de 26 milioane EUR.
Noua locatie gazduieste centrul logistic al agentiei Northampton, dar si sediul central din Marea Britanie. Aceasta cuprinde un terminal de tranzit de 5.948 m2, un depozit de logistica de 10.560 m2, care poate gazdui pana la 20.000 paleti pe rasteluri, precum si un spatiu de 1.954 m2 de birouri.
 

„Centrul de logistica din Northampton este conectat la reteaua globala Dachser, cu linii de transport zilnice, directe“, explica Nick Lowe, Managing Director Dachser Marea Britanie.
Compania s-a stabilit in Northampton inca din 1975 si are sucursale la Dartford (2005) si Rochdale (2010). Decizia ca noul centru sa ramana in Northampton a avut la baza interesul companiei pentru forta de munca, faptul ca locatia se situeaza din punct de vedere logistic in inima Angliei, cu conexiuni excelente la drumurile nationale si la reteaua de autostrazi. Aici, Dachser are 302 angajati, dintre care 157 in Northampton, unde compania va creea inca 40 de locuri de munca in urmatorii 5 ani.

Articole similare

Ad