Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser isi intareste reteaua de transport rutier din Europa de Nord

Dachser a intrat din iunie pe piata de transport din Finlanda prin infiintarea companiei Dachser Finland Oy, un joint-venture impreuna cu ACE Logisitc Group, cu care compania de logistica colaboreaza de peste 15 ani.
Noua locatie DACHSER este situata in Vantaa, langa Helsinki, are 1.200 m2 spatiu de depozitare si tranzitare, fiind conectata zilnic la reteua europeana DACHSER. Marfurile din Finlanda ajung in intreaga Europa prin intermediul eurohuburilor din Bratislava si Ueberherrn si a platformei centrale din Bad Salzufen, Germania.
 

Acest mod de lucru este valabil si pentru transporturile catre Finlanda. Oy Waco Finland, partenerul DACHSER pentru transporturile navale si aeriene, are sediul in aceeasi locatie din Vantaa, facand astfel o legatura si mai facila cu pietele intercontinentale. DACHSER Air&Sea a achizitionat in 2013 pachetul majoritar al acestui joint venture. "Sisteme IT uniforme si de inalta performanta, termene fixe si o retea cu agentii in intreaga Europa – acestea sunt avantajele principale ale unei conexiuni directe la reteaua DACHSER. Clientii din Finlanda pot profita de aceste avantaje in orice moment", rezuma Michael Schilling, COO DACHSER European Logistics. " In acelasi timp, acest pas presupune consolidarea si intarirea retelei noastre de transport rutier din Europa de Nord".
DACHSER este prezenta in Europa de Nord prin propriile organizatii din Danemarca, Suedia si Norvegia si are aproximativ 500 de angajati in regiune. De asemenea, statele Baltice – Estonia, Letonia si Lithuania – sunt deservite prin intermediul ACE Logistics – partener DACHSER cu zeci de ani experienta.

Articole similare

Ad