Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Centrul de logistică Gebrüder Weiss din Vietnam, în creştere pentru import şi export

Portul de containere Cat Lai din orașul Ho Chi Minh, Vietnam

Povestea de succes a companiei de transport şi logistică, Gebrüder Weiss din Vietnam a început în urmă cu zece ani, având un important centru de logistică pentru import și export.

Cu o economie în creștere și o populație tânără, Vietnamul a exportat bunuri în valoare de 319 miliarde de euro în 2021, în creştere, faţă de 84 miliarde de euro, acum zece ani. Primele două locații proprii deschise de Gebrüder Weiss, în urmă cu zece ani, au fost în centrul economic Ho Chi Minh City (Saigon) și în capitala Hanoi la 1.600 de kilometri spre nord.

„Mediul economic din Vietnam s-a îmbunătățit constant de la deschiderea primei locații. Infrastructura rutieră și portuară a țării a fost extinsă, iar cererea pentru industria bunurilor de consum, în rândul populației tinere peste medie, este în creștere.”,

a mărturisit Cristian Predan, Area Manager Asia Sud-Est, Gebrüder Weiss.

Exporturile în Vietnam includ industria electronică, inginerie mecanică, aviație, industria chimică și alimentară. Principalele puncte de transport, către clienții companiei sunt Singapore, Coreea de Sud, Europa și SUA. Gebrüder Weiss a crescut cu aproximativ 30% în 2021, față de anul precedent, în volumele transporturilor aeriene și maritime de marfă.

De asemenea, compania gestionează printre altele, logistica pieselor de schimb ale companiilor europene de inginerie mecanică și operează un depozit logistic pentru un producător internațional de mobilă, inclusiv preluarea, ambalarea, etichetarea și vămuirea.

Rețeaua Gebrüder Weiss include locații în China, Hong Kong, Taiwan, Coreea de Sud, Japonia, Singapore, Malaezia, Australia și Noua Zeelandă, și plănuiește să înființeze alte centre în țările vecine ale Vietnamului.

Articole similare

Ad