Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VAKO Transport Systems propune o platforma basculabila pentru transport de containere

Noua platforma cu care Vako participa anul acesta la Trailer Innovation asigura o incarcare/descarcare sigure, eficiente si rapide a tuturor tipurilor de materiale, de la vrac la deseuri, orez, zahar rafinat, sare, cartofi, furaje pentru animale, boabe de soia, rasini, reziduuri, sticla etc. Aceasta realizeaza o incarcare si o descarcare completa printr-un unghi de basculare de 95 de grade, imbunatateste cu 30% factorul de incarcare vrac a unui container de 20 de picioare, si, in plus, permite incarcarea si descarcarea containerelor de 20’ in orice locatie.
 

De asemenea, asigura un control automat in timpul incarcarii/descarcarii, ceea ce inseamna ca activitatile se desfasoara intr-o siguranta optima, aducand economii clientilor in operatiunile logistice, dar si in investitii.
Pe langa faptul ca este permisa implementarea unei largi varietati de activitati, precum inlocuirea containerelor de 20’ cu cele de 30’ sau plasarea unor adaptoare pentru siloz, acest trailer prezinta si alte inovatii precum dispozitivele de fixare hidraulice, dispozitivele pentru deschiderea usilor, picioarele de sprijin si dispozitivul de alunecare pentru o distributie optima a sarcinii pe osie.
Containerul este cuplat in permanenta la remorca, si, in plus, poate fi operat cu telecomanda astfel incat exista conditii de incarcare si descarcare foarte sigure pentru operator si mediul sau inconjurator.
Ca atare, noul model este o remorca versatila, cu scopuri multiple, cu functiuni inovative de incarcare si descarcare intr-o singura unitate, ceea ce aduce economii clientilor si genereaza profituri aditionale.

Articole similare

Ad