Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pirelli prezinta modelul ST:01 Base, pentru remorci si semiremorci

Pirelli a extins Gama ST de anvelope de camion pentru remorci si semiremorci, prin modelul ST:01, destinat calatoriilor pe distante medii si lungi. Pirelli si marca asociata Formula continua extinderea gamei de produse pentru vehicule comerciale, completand variantele deja existente pentru remorci si semiremorci: ST:01 Neverending si Formula Trailer.
ST: 01 Neverending a fost prima anvelopa cu rating AA pe eticheta europeana, referitoare la rezistenta la rulare si aderenta pe teren umed.
 

De asemenea, este cel mai bun produs Pirelli in clasele de pneuri pentru remorci si semiremorci atunci cand vine vorba de resapare. Referitor la Formula Trailer, acestea sunt proiectate pentru a mentine o tinuta de drum optima si franare precisa pe partea din spate a vehiculului, chiar si in conditii de umiditate, cu ajutorul modelului celor patru canale longitudinale in zigzag de-a lungul benzii de rulare.
Cu noul ST:01 Base, Pirelli acopera cerintele fiecarui tip de transportator: pentru cei care doresc sa-si acopere investitiile initiale, fara sa compromita tehnologia premium si standardele de calitate, dar si pentru cei care pun accentul pe distanta de rulare si resapabilitatea, argumentul decisiv fiind durata de viata a anvelopei. Altii prioritizeaza costurile de transport, urmarind o rezistenta scazuta la rulare si durabilitate.
Noul Pirelli ST:01 Base este construit pe aceleasi principii ale Seriei 01: profil inovator, materiale si structuri care permit rezistenta scazuta la rulare, ajutand la economisirea carburantului si energiei, protejand in acelasi timp si mediul inconjurator. La protectia mediului contribuie si nivelul redus de zgomot, precum si absenta uleiurilor aromatice (HAOF) din compozitia anvelopelor.
Structura si compusii noului ST:01 Base au fost proiectati pentru a optimiza uzura, extinzand durata de viata, pastrand stabilitatea si siguranta pe toate tipurile de drumuri, inclusiv autostrazi si artere principale. Noile anvelope sunt disponibile in doua versiuni: R pentru utilizare regionala si H pentru autostrazi.
Banda de rulare a noului ST:01 Base este patentata Pirelli, oferind rezistenta scazuta la rulare si consum redus de combustibil. Canalele centrale prezinta un design unic care controleaza deformarea anvelopei si reduce rezistenta la rulare.
Banda de rulare a fost construita pentru a mentine o uzura uniforma, in timp ce modelul in zigzag asigura expulsia eficienta a pietrelor sau altor obiecte. In acelasi timp, anvelopa rezista mai bine impactului lateral sau altor surse de stres.
Noul ST:01 Base garanteaza un sofat confortabil, dar si forta si flexibilitate, multumita materialelor folosite pentru talon si tehnologiei HBW (Hexa Bead Wire). Talonul ranforsat (protejat printr-o margine metalica) creste rezistenta la impactul lateral, chiar in cazul unor conditii extrem de severe, iar cu ajutorul HBW se obtin stabilitate termala, durabilitate, dar si o imbunatatire semnificativa in ceea ce priveste resapabilitatea.
ST:01 Base este disponibil in dimensiunile 385/65 R22.5 si 385/55 R22.5. Este cotat A in ceea ce priveste franarea pe umed si B privind eficienta energetica, zgomotul extern ajungand la 73 dB, in linie cu normele Uniunii Europene.

Articole similare

Ad