Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Instant Factoring şi TechVentures Bank sprijină IMM-urile

Cristian Alexandru Nae (Director General Adjunct TechVentures Bank) şi Cristian Ionescu (CEO Instant Factoring)

Compania Instant Factoring, fintech-ul românesc de micro-finanţare a companiilor mici și microîntreprinderi, a anunţat un nou parteneriat cu Banca Românească Universală, TechVentures Bank în vederea sprijinirii IMM-urilor, pentru a oferi soluţii concrete în gestionarea fluxului de numerar şi îmbunătăţirea dezvoltării acestora.

„TechVentures Bank le va oferi clienților existenți și potențialilor clienți IMM, opțiunea transformării facturilor în lichidități în numai câteva ore, printr-un proces simplu în care solicitarea finanțărilor de la Instant Factoring poate fi inițiată de pe site-ul băncii, precum și din sucursalele acesteia.”,

a declarat Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.

O analiză realizată de Carta Albă a IMM-urilor arată că 98% dintre antreprenori au resimţit impactul pandemiei de COVID-19 și au întâmpinat dificultăți, precum lipsa de predictibilitate a evoluției firmei,  scăderea cererii interne și lipsa de personal pentru anul 2020. În perioada pandemică, 63% dintre antreprenori şi-au finanțat activitățile economice din surse proprii, accesul la finanțare, fiind încă o dificultate resimțită, iar 3,4% au accesat factoringul.

„Antreprenorii își pot finanța facturile aprobate la plată de către partenerii lor de afaceri fără să mai aștepte colectarea lor, având acces la cash pentru plăți curente, precum și pentru investiții. ”,

a mărturisit Cristian Ionescu. 

Compania TechVentures Bank oferă produse și servicii financiare menite să răspundă așteptărilor clienților săi pentru firmele în continuă schimbare, tehnologizarea având un rol important în acest proces.

„Obiectivele comune ale TechVentures Bank și Instant Factoring pentru acest an sunt îndreptate către facilitarea accesului la finanțare pentru cât mai multe companii mici și medii. Ne propunem să ajungem la cât mai mulți antreprenori, astfel încât să atingem, până la sfârșitul acestui an, un volum de finanțări considerabil”, a declarat Cristian Alexandru Nae, Director General Adjunct TechVentures Bank.

Articole similare

Ad