Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifra de afaceri a CFR Marfa a crescut cu 4%

In primul semestru, CFR Marfa a inregistrat o cifra de afaceri de 437,23 mil. lei, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar si o crestere a volumului de marfa transportat cu 13% (de la 12,6 mil. tone transportate in primul semestru 2013 la 13,63 mil. tone in sem. I 2014). Astfel, societatea anunta o reducere a pierderilor financiare cu 79% fata de perioada similara a anului 2013.
 

Rezultatele pozitive inregistrate de CFR Marfa in perioada ianuarie-iunie 2014, vor fi consolidate si ca urmare a implementarii Programului de Restructurare si Reorganizare, proces aflat la final si care a vizat atat reorganizarea activitatii societatii, in functie de noile cerinte ale pietei dar si o adaptare a numarului de personal la nivelul de activitate curent.
SNTFM CFR Marfa este lider pe piata transporturilor feroviare de marfa din Romania, cu o cota de piata de 58,5% pentru marfuri transportate in primul trimestru al anului 2014, in crestere de la 55,6 % cat a detinut din piata transportului feroviar de marfa din Romania la nivelul primului trimestru al anului anterior.

Articole similare

Ad