Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz, Masina Oficiala a Festivalului de Campuri Cercetasesti

Mercedes-Benz Romania se alatura si anul acesta initiativelor educationale de tip cercetasesc, in calitate de Masina Oficiala, sprijinind Festivalul de Campuri Cercetasesti. Desfasurat in perioada iulie – septembrie 2014, festivalul coordonat de Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” numara ca prezenta si participare in cadrul campurilor educationale peste 700 de copii si tineri din peste 30 de judete din intreaga tara.
 

Doua autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz Vito, un Citan si un Sprinter vor fi la dispozitia cercetasilor pe intreaga perioada de desfasurare a festivalului, pentru a le oferi tot confortul si siguranta necesara in transportul persoanelor si materialelor in campurile educationale din aceasta vara. Mercedes-Benz Romania isi reconfirma angajamentul de cinci ani fata de Cercetasii Romaniei, impartasind prioritatea pentru siguranta, responsabilitate si grija pentru comunitate.
Festivalul de Campuri Cercetasesti a debutat duminica, 27 iulie, prin deschiderea Campului National de Lupisori (adresat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani), derulat in Tara Fagarasului. Aventura cercetasilor continua in campurile nationale traditionale adresate Temerarilor (11-14 ani) si Exploratorilor (15-18 ani). In luna august, la Sibiu, va fi gazduit Campul de arta, mestesuguri si pricepere (18-26 august – Centrul Cercetasesc Nocrich – H.C. Habermann, Sibiu), in timp ce localitatea Cioclovina din Hunedoara va fi spatiul de desfasurare a activitatilor de explorare a Muntilor Orastiei – Campul “Castra Exploratorum” (2-20 august).
Autovehiculele comerciale Mercedes-Benz alese de cercetasi sunt variantele optime pentru parcurgerea unor distante lungi sau pentru expeditii, pe trasee cat mai variate. Autovehiculele Mercedes-Benz asigura o flexibilitate ridicata, robustete si dinamica, la care se adauga siguranta maxima in orice conditii de drum. Mai mult, Mercedes-Benz acorda o atentie deosebita mediului inconjurator, utilizand tehnologii ce pot eficientiza consumul de carburant si reduce emisiile.

Articole similare

Ad