Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O săptămână până la conferința Tranzit de la Suceava

Pe 26 mai revista Tranzit vă așteaptă la conferința cu titlul “Cum jonglăm cu restricțiile din Pachetul Mobilitate?”

Printre temele discutate se numără:

  • Cum trebuie întocmit un contract de muncă pentru a evita amenzile de la IM și ANAF cu privire la acordarea indemnizației de detașare? Cum trebuie plătit șoferul pentru a îndeplini remunerația minimă din țările de detașare?
  • Avem legea amnistiei fiscale pe diurnă, dar ANAF încă calculează penalități și trimite somații de pkată transportatorilor
  • Cum se aplică întoarcerea camionului în țara de origine? Ce înseamnă centru operational? Cum se face controlul? La câte abateri se ridică licența?
  • Cum se transpune în costul/km întoarcerea camionului în România la fiecare 8 săptămâni? Care este creșterea minima de tarif care trebuie operată de fiecare operator de transport ca urmare a îndeplinirii acestei obligații? Cu cât a crescut costul/km în ultimele 3-6 luni?
  • Care sunt scenariile posibile pentru a face față noilor cerințe și cu ce costuri? Câți operatori de transport vor dispărea ca urmare a noii obligații impuse de Parlamentul European? Putem impune acum clauza de combustibil în contracte? Dar o clauză de Pachet Mobilitate?
  • Transportul intermodal de marfă, accelerat de războiul din Ucraina. Oportunități pentru transportatorii rutieri.

O discuție aparte o va prilejui subiectul fondurilor mutuale de asigurări pentru transportatori. Câți bani cheltuie anual un transportator pe asigurări? Există comunități de transportatori care pot miza pe încredere reciprocă și acoperirea reciprocă a riscurilor? Un început ar fi acoperirea riscurilor pentru a face transport în Ucraina.

Vă așteptăm la Suceava pentru a lua pulsul transporturilor într-un moment în care cărăușii trebuie să știe cum să-și folosească capacitățile de transport foarte căutate pentru a face profit. Mai ales că acum este ușor de obținut profit în condițiile cererii ridicate de transport.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un email pe adresa office@traficmedia.ro.

Consultați programul evenimentului la: Cum jonglăm cu restricţiile din Pachetul Mobilitate I?

Articole similare

Ad