Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inovatii ContiTech prezentate la IAA

ContiTech va prezenta la IAA o serie de produse pentru vehicule comerciale, printre care materialele rezistente la zgarieturi TEPEO 2R Protect si DecoJectTM. Acest lucru este posibil datorita folosirii unui polimer special, in plus materialul fiind acoperit cu o ceara speciala.
Materialul rezista si la urmele lasate ca urmare a curatarilor repetate.
Standul Contitech va fi completat de mai multe tipuri de furtunuri inovatoare cum ar fi noua generatie de furtunuri cu greutate redusa pentru ulei si agent de racire.
 

Daca in trecut se foloseau furtunuri cu tesatura de otel sau teflon ContiTech propune acum furtunuri de cauciuc, usoare, rezistente la temperaturi ridicate, 190-210 grade in cazul furtunurilor pentru agent de racire si 230-250 grade pentru cele de ulei.
Tot la IAA, producatorul va prezenta si Continental Air Spring Leveling System (CALS) in care au fost integrate valva de ventilare si doi senzori, de temperatura si inaltime.
ContiTech Power Transmission Group va prezenta si noua curea de transmisie CONTIR HEAVY DUTY POWER care rezista peste 500.000 km, in conditii de utilizare intensa.
ContiTech se pregateste deja pentru tehnologiile viitorului. O directie de dezvoltare sunt furtunurile necesare sistemelor de recuperare a caldurii.
Alte exemple sunt furtunurile pentru motoarele gaz-diesel sau pentru motoarele pe CNG sau LNG.

Articole similare

Ad