Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dedeman se extinde la Deva

Dedeman deschide vineri 15 august, magazinul din Deva, cel de-al 38-lea al retelei nationale. Magazinul din Deva, situat pe Calea Zarandului, intrarea pe str. Dr. Victor Suiaga nr.1, a fost ridicat printr-o investitie de circa 11 milioane de euro, ocupa o suprafata de circa 11.000 mp, din care 1.900 mp sunt destinati unei sere cu clima controlata si dispune de o parcare proprie cu 221 de locuri.
 

Pentru a putea beneficia de informatii corecte si sprijin pentru toate planurile lor, clientii din Deva vor fi consiliati de o echipa de 168 de angajati.
Magazinul Dedeman Deva a pregatit clientilor sai oferte speciale si stocuri generoase la o gama variata de produse care sa ii ajute in amenajarea caminului de vis.
Odata cu acest nou magazin, compania Dedeman doneaza comunitatii si un teren de tenis, amplasat in zona Rezervatiei Naturale Padurea Bejan. Astfel, compania isi respecta angajamentul luat la semnarea parteneriatului cu jucatoarea de tenis Simona Halep de a construi cate un teren de tenis pentru fiecare nou magazin deschis. Investitia in acest teren de tenis a fost in valoare de 30.000 de euro.
Magazinul din Deva este cel de-al doilea inaugurat anul acesta, dupa cel din Sibiu si va fi urmat de alte doua noi magazine, in Bucuresti si Targu Jiu.
Dedeman are in prezent 38 de magazine, doua centre logistice si un parc auto propriu, iar aici lucreaza peste 6.900 de angajati.

Articole similare

Ad