Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sasiul modular Lamberet cu bolturi combina inaltimea utila suplimentara cu stabilitatea

SR2 SuperStable+ de la Lamberet este cea mai avansata tehnologie dedicata semiremorcilor frigorifice, fiind primul sasiu realizat din patru module interconectate cu bolturi. Acesta este alcatuit dintr-un nou modul frontal cu placa de cuplare plata, mai lata si ranforsata, pentru a intari podeaua, cu insertii mai largi si fixari aditionale, dintr-un modul „ampatament“, cu distante mai largi, de 1.400 mm (+100 mm), extinse pe 75% din sasiu si stabilizatori laterali incastrati, un modul central cu ecartament extins al osiei de 2.140 mm (+100 mm fata de standard) si tampon al suspensiei pneumatice de 360 mm cu absorbtie mare a greutatii (+80 mm vs standard) cu circuit dual si valva transversala, precum si dintr-un modul asezat in spate, cu noul elastomer cu rezistenta ridicata (HRE) al barelor de protectie cu role care combina rezistenta la uzura si absorbtie.
 

SR2 SuperStable+ ofera o robustete mai mare si o stabilitate mai buna cu 15%, impreuna cu o inaltime utila mai mare. De asemenea, permite o mentenanta usoara prin faptul ca placa de cuplare este usor si rapid demontabila, dar si datorita modulelor interschimbabile cu bolturi ale sasiului.
SR2 SuperStable+ este disponibil in combinatie cu toata gama de caroserii Lamberet si nu necesita manipulari speciale sau training al soferului.
Modelul a fost testat pe sosea in ultimul an de mai multi clienti si rezistenta si stabilitatea au fost verificate de laboratoare independente. La IAA 2014 modelul va fi expus si pus spre vanzare.

Articole similare

Ad