Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waberer’s angajeaza inca 400 de soferi

Dupa ce si-a crescut numarul angajatilor cu cateva sute de persoane in prima jumatate a anului, Waberer’s va recruta alti 400 de soferi, in plus de cei pe care ii are deja. Cresterea numarului de soferi a fost necesara ca urmare a achizitiei a 1.300 de camioane noi care sa innoiasca si sa extinda flota existenta.
Ultimele masuri care permit timpi mai lungi de odihna pentru soferi si imbunatateste siguranta in munca, vor genera costuri aditionale catre una din cele mai mari companii de transport din Europa de 100 de milioane de forinti.
 

Sursa investitiei grupului Waberer’s in dezvoltare este cresterea veniturilor companiei si imbunatatirea profitului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
In prezent, compania detine aproape 4.000 de soferi la o flota de 3.232 de vehicule. In primele sase luni ale acestui an, flota companiei a parcurs cu 8,7% mai multi kilometri pe drumurile Europei decat in aceeasi perioada a anului trecut, totalizand 202 milioane de kilometri.
Camioanele companiei respecta cele mai stricte standarde de mediu, consumand aproape cu 3% mai putin combustibil la 100 km. Rata de incarcare a camioanelor a depasit 91%, ceea ce reprezinta o imbunatatire de 1,8%.
In prima jumatate a anului, cea mai mare piata din punct de vedere al veniturilor si volumelor pentru Waberer’s este Germania, urmata de Ungaria, Franta, Regatul Unit si Italia.
Compania este in plin proces de expansiune. Astfel, dupa infiintarea in primavara a Waberer's France, in toamna compania se va extinde si in Marea Britanie iar la finalul anului in Olanda si Italia. Rolul noilor subsidiare este de a indeplini mai bine nevoile specifice ale clientilor din aceste state.

Articole similare

Ad