Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Invest4SEE vinde Timisoara Airport Park

Invest4SEE a ajuns la o intelegere pentru a vinde Timisoara Airport Park din judetul Timis, Romania, catre Globalworth. Colliers International, consultantul care a actionat in numele vanzatorului, descrie afacerea ca fiind cea mai importanta tranzactie din acest sector dupa 2008.
Tranzactia a insemnat si vanzarea unei cladiri existente inchiriate pe termen lung grupului auto francez Valeo, precum si vanzarea la termen a unei cladiri inchiriate pe termen lung de grupul auto german Continental, aceasta din urma urmand sa fie livrata in 2015.
 

Parcul total va avea o suprafata de peste 70.000 m2 dupa finalizarea cladirii Continental. Ambele faze sunt sub rezerva mai multor optiuni de dezvoltare, cu potential de crestere a volumului la peste 110.000 m2 de spatiu de inalta calitate. „Am purtat discutii cu Globalworth deoarece ne-am propus sa dezvoltam noi proprietati logistice industriale in zona Timisoarei si am gasit in Globalworth un partener de incredere. Am fost de acord sa vindem cladirea Valeo societatii Globalworth si sa dezvoltam cladirea Continental pentru Globalworth, iar din moment ce ambii locatari au optiuni de extindere, ar putea exista, de asemenea, noi faze de dezvoltare. Aceasta tranzactie ofera o dovada de incredere a investitorilor in potentialul ridicat al pietei industriale romanesti de vest, in care credem de o lunga perioada de timp si pe care vom continua sa o dezvoltam.”, a declarat Oliver Schenk, Ceo si asociat al Invest4SEE.
Globalworth, este o societate de investitii imobiliare listata de AIM Londra cu un accent principal pe proprietatile situate in Romania. Inca de la fondare, Globalworth a fost unul dintre cei mai activi investitori pe piata romaneasca.
In derularea tranzactiei, Invest4SEE a fost asistata de catre Colliers International si Cabinetul de avocatura PeliFilip, in timp ce Globalworth a fost consiliata de catre Cabinetul de avocatura NNDKP.

Articole similare

Ad