Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Toate taxele de drum pe o singură factură

Dacă până nu demult parbrizele camioanelor transportatorilor internaționali erau împânzite de aparate de bord pentru taxele de drum, de câțiva ani se poate face curățenie lună mulțumită aparatelor de bord unice, cum este DKV BOX EUROPE de la DKV Mobility.

Deși transportatorii internaționali pot folosi și cardurile de combustibil DKV pentru a plăti taxele de drum, majoritatea rețelelor europene s-au îndreptat către taxele monitorizate prin satelit, iar aparatele de taxare au devenit indispensabile în din ce în ce mai multe țări. Pentru a simplifica viața companiilor de transport marfă, DKV s-a implicat în consorțiul Toll 4 Europe, care a creat aparatul DKV BOX EUROPE, compatibil cu standardul european EETS. Acoperirea aparatului crește constant, astfel că acum sunt acoperite 11 țări europene și trei tuneluri. Taxele de drum aferente Ungariei, Italiei, Belgiei, Germaniei, Franței, Bulgariei, Austriei, Poloniei, Spaniei, Portugaliei și Elveției dar și taxele pentru tunelurile Liefkenshouk, Warnowquerung și Herrn pot fi decontate cu un singur aparat. Dispozitivul este ușor de instalat, nu necesită deplasarea la service și poate fi mutat de pe un camion pe altul la fel de ușor. Configurarea se face direct de la aparat sau de la distanță. Trecerea dintr-o țară în alta se poate face lin, fără bătăi de cap, fără grija amenzilor sau a întârzierilor. Flexibilitate maximă, operațiuni optimizate.

Nu doar șoferii și administratorii camioanelor vor fi fericiți cu noul card, ci și departamentul de contabilitate. 11 contracte se comprimă într-unul singur, 13 facturi devin una singură. Aparatele pot fi gestionate online, în platforma DKV dedicată clienților, non-stop, de oriunde. Totodată, platforma permite generarea de rapoarte centralizate și analiza datelor aferente taxelor de drum, un instrument valoros pentru orice companie care vrea să-și optimizeze operațiunile aferente taxelor de drum.

Dacă pentru moment 13 este numărul norocos, noi țări sunt în pregătire, iar DKV BOX EUROPE va fi disponibil în viitor și pentru Norvegia, Slovenia și Cehia. Transportatorii trebuie să acceseze soluții inovatoare care să le permită reducerea costurilor, creșterea eficienței și dezvoltarea companiei. Acestea există și pot fi comandate ușor, rapid, online. Este atât de simplu. Descoperiți DKV BOX EUROPE și optimizați acum!

Articole similare

Ad