Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tibbett Logistics obtine certificarea AEO

Cea Tibbett Logistics – parte din Keswick Enterprises Group din Marea Britanie – a anuntat ca i-a fost atribuita certificarea completa AEO. Cel mai mare statut AEOF ("Operator Economic Autorizat – Full") a fost acordat in urma unui audit detaliat in toate locatiile companiei.
Premiul inseamna ca Tibbett Logistics va fi acum in masura sa ofere clientilor sai proceduri vamale simplificate, plus, printre alte beneficii, vamuirea prioritara si mai putine controale fizice asupra marfurilor transportate.
 

In total, 10 locatii din toata tara au fost evaluate pentru proceduri vamale de securitate si practici operationale. Aceste verificari au acoperit activitati de depozitare si operatiunile de transport pentru divizia auto, activitati de retail si activitati specifice de logistica pentru FMCG, depozite multi-clienti si de e-commerce, operatiuni portuare, locatii care se ocupa de distributie si de expediere, operatiuni cu trenuri de containere si terminalul intermodal al companiei din Bucuresti – care gestioneaza importurile si exporturile pe cale ferata de la/catre Turcia si Asia, etc.
"Avand in vedere numarul de operatiuni auditate, acesta este un credit pentru intreaga noastra echipa de management care am obtinut aceasta certificare in doar sase luni si care va aduce beneficii semnificative pentru clientii nostri din Romania.
Am inceput operatiunile noastre intermodale cu scopul a oferi un lant de aprovizionare la intrare mai lin pentru clientii nostri si apoi am infiintat un birou vamal in 2010 pur si simplu pentru a ajuta la eliminarea deseurilor, precum si reducerea intarzierilor si a costurilor inutile in procesele de import/export. Certificarea AEO, care este recunoscuta la nivel mondial, este un pas important inainte in acest obiectiv – in timp ce, de asemenea, confirma soliditatea managementului, precum si a procedurilor si proceselor noastre de securitate.", a comentat CEO-ul Tibbett Logistics, David Goldsborough.
Tibbett Logistics ofera solutii logistice intermodale si extinse de gestionare a lantului de aprovizionare pentru industria auto, textila, retail si alte sectoare FMCG in toata Romania si in anumite parti din Europa de Sud-Est. De asemenea, opereaza peste 80.000 de metri patrati de depozite, compania avand o flota de distributie care cuprinde remorci cu prelata, dube frigorifice cu doua si trei camere si transport containere – impreuna cu propriile vagoane intermodale.

Articole similare

Ad