Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua gama Piaggio Ape este disponibila in Romania prin Pisa Motors

Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio din 2014, aduce in Romania toata gama de modele Ape, cel mai versatil vehicul utilitar comercial usor.
Piaggio Ape, indiferent de varianta, are dimensiuni compacte, manevrabilitate exceptionala, capacitate de incarcare mare si diverse motorizari care se adapteaza oricaror utilizari.
Istoria vehiculelor cu trei roti Piaggio Ape a inceput in urma cu peste 60 de ani si de atunci au devenit mijloacele favorite de transport in mediul urban.
 

“Este un vehicul unic pe piata utilitarelor comerciale. Are o traditie uriasa in spate, este vedeta in numeroase filme de succes si si-a demonstrat capacitatile in cele mai mari aglomerari urbane din lume”, a spus Florin Parvu, director general Pisa Motors, importatorul oficial al vehiculelor comerciale Piaggio in Romania.
Inca din 1948, anul aparitiei pe piata, modelul Ape a fost conceput ca un vehicul comercial usor, manevrabil si versatil. De atunci, toate aceste caracteristici au fost imbunatatite, pastrand insa spiritul Ape.
Pisa Motors aduce in Romania urmatoarele modele din gama APE: Ape Classic, Ape 50 in versiunile Cross Country, Pick Up, Long Pick Up, Top, Van; Ape TM in versiunile Pick Up SL, Top, Tipper, Pick Up SL cu volan, Top cu volan, Tipper cu volan si Van.
Ape 50 este cel mai mic si mai generos vehicul comercial din lume. Cu dimensiuni ultra compacte, Ape 50 are acces la cele mai dificile si inguste zone de incarcare, capacitatea sa fiind de pana la 205 kg sarcina utila. Acesta este disponibil intr-o gama variata de versiuni, concepute special pentru a acoperi nevoile oricarui tip de business urban – Cross Country, Pick Up, Long Pick Up, Top si Van – ideale pentru transportul de marfuri in zonele urbane.
Ape TM este cea mai populara versiune din gama, un vehicul multifunctional care rezolva orice problema legata de transportul de marfuri. Datorita dimensiunilor compacte si a versatilitatii sale, acesta poate ajunge in locuri foarte inguste, dar in acelasi timp are o sarcina utila de pana la 805 kilograme. Ape TM este un vehicul fiabil, cu un consum redus de combustibil si echipat cu motorizari moderne pe benzina. In Romania, Pisa Motors comercializeaza versiunile Pick Up SL, Top, Tipper, Pick Up SL cu volan, Top cu volan, Tipper cu volan si Van.
Ape Classic, versiunea moderna a celebrului 601 Ape by Piaggio. Ape Classic iese in evidenta prin stilul retro, versiunea moderna fiind echipata cu un motor pe benzina de 422 cmc.
Pretul promotional de pornire pentru gama Piaggio Ape este de 3.999 EURO + TVA, pentru versiunea Ape 50 Pick-up valabil pana la finalul lui 2014.

Articole similare

Ad