Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kiesling propune un vehicul frigorific cu cadrul foarte jos

Seria Runner este bazata pe un cadru al sasiului foarte jos, care ofera o capacitate maxima de incarcare si optiuni deosebit de ergonomice si practice de incarcare/descarcare. Ca atare, dimensiunile cadrului si ale caroseriei sunt proiectate astfel incat pavilioanele rotilor sa fie integrate in schema de incarcare, pentru a nu deranja incarcarea Euro-boxurilor (sistem in curs de patentare) si pentru a oferi un spatiu suficient pentru incarcare.
 

Insa marfa poate fi incarcata acum intr-un mod optim nu numai in Euro-boxuri, ci si in Euro-paleti sau in containere pe role, care sunt din ce in ce mai utilizate. In plus, Kiesling a inlocuit liftul hidraulic din spate, care era necesar pentru descarcarea cutiilor si containerelor cu role, cu o rampa ce poate fi trasa in afara, astfel incat acestea pot fi indepartate acum cu usurinta.
Avantajele noului concept vin din faptul ca permite o inaltime de incarcare joasa, dar si o incarcare/descarcare simpla, cu sau fara rampa ce se trage in afara, dar si din faptul ca noul sasiu coborat asigura o inaltime totala mai mica si implicit un consum redus de combustibil si mai putine emisii de CO2.

Articole similare

Ad