Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Doll panther, acum si mai flexibil


DOLL va prezenta la IAA primul trailer panther cu podea joasa care poate fi transformat in trailer semi-jos. Asta dupa ce modelul panther a fost, ani buni, recunoscut pentru sarcinile utile foarte mari pe care le suporta, extensiile lungi si solutiile inovative adaptate cerintelor specifice ale clientilor din diverse domenii de activitate. Iar cu cele mai recente dezvoltari pe care le-a primit panther devine si mai flexibil.
 

Modelul jos cu sase axe cu dolly detasabil cu doua axe si sarcina utila de circa 70 t pastreaza toate caracteristicile trailerelor panther: cursa de 405 mm, unghi de virare de 55 de grade, cea mai mica inaltime de incarcare, de 780 mm deasupra boghiului s.a.
Trailerul poate fi transformat usor intr-unul semi-jos, cu inaltime de incarcare de 850 mm, prin ridicarea platformei extensibile cu 45 cm si montarea ei intre dolly si mecanismul de rulare al axei spate. Cand este extinsa, platforma poate fi pozitionata foarte bine fie in spatele dolly, fie in fata axei spate, in functie de specificul incarcaturii. Iar dolly poate fi incarcat pe paltforma dupa ce este detasat, nemaifiind astfel nevoie de al doilea sofer cind trailerul merge descarcat.
Gatul de lebada cu capacitate de incarcare variabila face ca trailerul sa se adapteze fara probleme la camioane cu trei axe, ceea ce sporeste profitabilitatea firmei de transport. In ceea ce priveste confortul, trailerul jos are sistem de operare CAN-BUS, care ofera soferului posibilitatea de a controla toate functiile dintr-o locatie centrala.
Modelul de la stand a fost deja cumparat de firma Sven Gläser, din Zwickau (Saxonia), care il va prelua dupa IAA.

Articole similare

Ad