Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Suspensie pneumatica inovativa

Cu 50 kg per element de suspensie pneumatica, HEMTRAG de la Hemscheidt Fahrwerktechnik stabileste noi standarde in constructia de remorci in termeni de greutate, eficienta si durata de servisare.
HEMTRAG este un ansamblu de axe de 9 t cu componente inovative ale suspensiei pneumatice, fara uzura si usoare, care le permit operatorilor de transport sa beneficieze de reducerea costurilor de operare si de intretinere, dar si de reducerea timpilor de imobilizare.
 

Iar greutatea redusa datorata, printre altele, utilizarii unor materiale mai rezistente, permite incarcaturi mari si consum redus de combustibil.
HEMTRAG creste flexibilitatea in fabricarea remorcilor. Independenta pozitiei axei ce integreaza componentele suspensiei pneumatice este posibila prin intermediul unei solutii mecanice de fixare cu doua console. Producatorii de remorci au nevoie acum de o singura asamblare de axe pentru majoritatea latimilor de cadru ale modelelor de remorci standard, dar si mega.
Instalarea este posibila ca un sistem complet (axa cu sistem integrat de suspensie pneumatica), ca sistem partial (doar sistem integrat de suspensie pneumatica) sau de componente individuale ale sistemului de suspensie.

Articole similare

Ad