Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mega Image preia 20 de magazine Angst

Mega Image va prelua 20 din cele 22 de magazine ale Angst, dupa ce compania locala s-a retras dintr-o colaborare cu Carrefour. Preluarea se incadreaza in strategia de dezvoltare Mega Image prin magazine care au o pozitionare foarte buna in zona urbana. Cele douazeci de magazine Angst vor consolida reteaua de magazine Mega Image, iar fiecare are intre 90 si 750 m2 suprafata.
 

Potrivit lui Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania, preluarea va aduce companiei si noi oportunitati de vanzari si sinergii de achizitii.
Acordul survine la doar trei luni de cand grupul Angst a decis sa iasa de sub franciza Carrefour, pentru a se concentra pe domeniului propriu de expertiza, productia de carne procesata.
Veniturile anuale estimate pentru cele 20 de magazine preluate sunt de 21 milioane de euro.
Angst detine trei fabrici, la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate), Salsi Sinaia (produse crud uscate) si Videle (procesare a laptelui).
Infiintat in 1990, grupul Angst este o investitie romano-elvetiana. 60% din actiuni sunt detinute de Sorin Minea, iar restul de 40% sunt impartite egal intre Liudmila Minea si Bernadette Martha Maria Wyrsch-Angst.
Mega Image a fost fondat in 1995 si este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea de 326 de magazine, sub marcile Mega Image (173), Shop&Go (151), AB COOL FOOD (1).

Articole similare

Ad