Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camionul Mercedes-Benz Antos transporta prima Caravana Culturala de film si carte din Romania


Caravana Culturala este un proiect sustinut de Mercedes-Benz Trucks Romania la nivel national, cu scopul de a oferi iubitorilor de cultura oportunitatea de a lua contact cu lumea cartilor si a filmelor. Programul Caravanei Culturale permite accesul liber la diferite spatii de informare si culturalizare, la o mini-biblioteca mobila si la mai multe proiectii de film.
 

Traseul Caravanei Culturale, organizata in perioada 9 iulie – 1 septembrie 2014, cuprinde 19 destinatii din Romania. Pana la data de 31 iulie, Caravana a vizitat: Vaslui, Falticeni, Botosani, Dorohoi, Campulung Moldovenesc, Nasaud, Gherla, Bazna, Aiud, Blaj, Cugir, Curtea de Arges, Ramnicu Valcea, Dragasani, Slatina, Turnu Severin. Urmatoarele orase ce urmeaza sa fie parcurse de Caravana Culturala sunt Motru (28-29 august), Targu Jiu (30-31 august) si Petrosani (1-2 septembrie).
Pentru activitatile logistice privind organizarea Caravanei Culturale si pentru asigurarea platformei propriu-zise a caravanei, Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitia organizatorilor noul model de camion pentru distributie grea pe distante scurte, Mercedes-Benz Antos. Datorita cabinei practice si confortabile, configuratiilor dinamice de transmisie si noului motor eco Euro VI, Antos este optiunea ideala pentru transportul de marfuri, materiale si echipamente, intr-un mod prietenos cu mediul.

Articole similare

Ad