Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gama completa de trailere agabaritice la standul Faymonville de la IAA Hanovra

Faymonville va expune la IAA o serie intreaga de inovatii si dezvoltari ale unor modele deja existente, iar capul de afis este noul CombiMAX, lansat in primavara si primit foarte bine de clienti, despre care ati putut afla mai multe in numarul din mai al revistei Tranzit. Unul dintre principalele beneficii oferite de acest model este faptul ca toate sistemele de virare pot fi controlate de gatul de lebada nou „One-Neck-Technology“, fie ca este vorba de trailere cu patru sau opt axe pendulare, de vehicule cu suspensie hidraulica sau pe perne de aer sau cu suspensie independenta din seriile Twin Axle II.
 

Alaturi de acesta, la stand va fi expus trailerul semi-jos MultiMAX (care se preteaza la utilizare pe santiere), in versiunea cu patru axe, cu posibilitate de crestere hidraulica a latimii suprafetei de incarcare. Acesta are integrate nise pentru rotile echipamentelor de constructii, ceea ce il face si mai flexibil, si ofera siguranta maxima, operare simpla, confort foarte bun si o economie mare de timp la incarcare/descarcare. Podeaua se poate extinde usor, pentru a se adapta la latimea oricarui utilaj sau a oricarei alte incarcaturi. In cazul in care platforma se imparte in doua, partea din spate poate fi controlata separat. Si, datorita folosirii unui otel de mare elasticitate, trailerul cu podea ajustabila pe latime este doar cu putin mai greu decat aceeasi versiune cu lonjeroane si scanduri.
Faymonville are o propunere noua si pentru transportul de prefabricate din beton: cea mai recenta generatie PrefaMAX, ce include cele mai usoare modele de acest tip de pe piata.
Despre aceasta puteti citi insa mai multe in numarul din octombrie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad